|
Bereidingstijd 25 minuten Ingrediënten voor 2 personen
|
|
Voedingswaarden
726 kcal | 49 g proteïne | 54 g vet | 10 g koolhydraten
Benodigdheden
Snijplank, mes, staafmixer, multicooker (bijvoorbeeld de Bosch Autocook), kom, rasp
Bereiding
Voor de dressing:
1 rode ui, 100 g peterselie, 1 teentje knoflook, 10 ml vissaus, 1 theelepel wittewijnazijn, 9 eetlepels olijfolie, 100 g kappertjes, sap van halve citroen
Stap 1
Snijd ringen van de rode ui en zet apart. Mix de peterselie samen met de knoflook, vissaus, wittewijnazijn, olijfolie, kappertjes, peterselie en het citroensap in de staafmixer tot een dressing.
Stap 2
Zet de multicooker aan en selecteer een programma voor rood vlees. Doe 1 theelepel plantaardige olie in de pan, voeg de rundersteak toe en druk op de startknop. Haal de rundersteak uit de pan zodra hij gereed is.
Stap 3
Maak de sla aan met wat uienringen, peterselie en wat van de dressing. Verdeel over de bordjes. Snijd de steak in mooie dunne plakken en leg deze op de salade. Besprenkel met wat citroensap en nog wat van de peterseliedressing.