BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch accent line inbouwapparatuur

Bosch accent line inbouwapparatuur

Alles is standaard, maar niets is gewoon.

Koken leuker maken, én gemakkelijker, dat is ons doel. Bosch accent line apparaten zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra's. accent line apparaten hebben de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Ontdek hier accent line, inbouwapparaten van Bosch met nét dat beetje extra.

Maak kennis met Bosch accent line.

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Onze accent line apparaten hebben we daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductie- of keramische kookplaat, of een ingebouwde koffiemachine? Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil, maar het ook bij een aantal basisapparaten houden, zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen.

Bosch accent line carbon black

Exclusief binnen accent line: Carbon Black.

Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.

Perfect te combineren.
Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak.

Naar alle Carbon Black apparaten

Bosch accent line perfecte keuken

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.
Met Serie 6 gaat Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma's. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.
Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.

Bekijk onze accent line ovens

Bosch accent line kookplaten

Voortaan is het boodschappenlijstje het moeilijkste deel van koken.

Of je nu graag kookt op inductie of gas, ruimte wilt besparen of juist veel kookruimte hebben, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken.

PerfectFry van Serie 6
De PerfectFry-sensor helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. De sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten, past deze waar nodig aan en geeft aan wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Bekijk onze accent line kookplaten

accent line afzuigkappen

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk.

Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. Of je de afzuigkap een prominente plek wilt geven of juist zo min mogelijk van wilt zien, Bosch heeft voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.

PerfectAir Sensor
De PerfectAir-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur - voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen waarbij tegelijkertijd ook het geluidsniveau wordt beperkt. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Bekijk alle accent line afzuigkappen

accent line koel- en vriesapparaten

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk.

VitaFresh Plus van Serie 6.
De Serie 6 koelkasten zijn uitgerust met het vershoudsysteem VitaFresh plus, waarmee jouw verse groente en fruit 2x langer vers blijft dan in een normale groentelade. Dankzij de gebruiksvriendelijke push-push knop kan je eenvoudig aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan.

VitaFresh Pro van Serie 8.
De Serie 8 koelkasten zijn uitgerust met VitaFresh Pro, waarmee je jouw producten tot 3x langer vers houdt. Met behulp van het controledisplay kies je eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit en kies je met de draaiknop makkelijk de beste luchtvochtigheid voor jouw producten.

Bekijk alle accent line koel- en vriesapparaten

accent line vaatwassers

Droogt net zo goed als dat het wast.

Inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad.

PerfectDry met Zeolith
De Serie 6 en 8 vaatwassers van Bosch zijn voorzien van PerfectDry, hiermee hoef je zelfs je plastic vaat niet meer na te drogen. PerfectDry vaatwassers nemen vocht op en zetten dit om in warme lucht, dankzij Zeolith. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Bovendien verbruiken vaatwssers met PerfectDry minder energie.

Bekijk alle accent line vaatwassers

accent line showroom

Ontdek Bosch accent line in onze showroom.

Wil je Bosch accent line inbouwapparatuur graag in zelf ervaren? Dan kan dat in onze Bosch showroom in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Hier ontvangen onze merkadviseurs je graag om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de apparatuur die het beste bij jou past.

Is Hoofddorp voor jou helaas niet in de buurt, dan kan je uiteraard ook langs een Bosch accent line verkooppunt bij jou in de buurt.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.