BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Volledige serie afzuigkappen.

Perfect voor elke smaak.

Smaken verschillen - dat geldt net zo goed voor keukenontwerp als voor voedsel. Daarom heeft Bosch een uitgebreid assortiment afzuigkappen zodat jij de ideale afzuigkap kunt vinden voor jouw droomkeuken.

Scroll voor inspiratie!

Afzuigkappen voor elke smaak - en elk keukenontwerp.

Smaken verschillen - dat geldt net zo goed voor keukenontwerp als voor voedsel. Daarom heeft Bosch een uitgebreid assortiment afzuigkappen zodat jij de ideale afzuigkap kunt vinden voor jouw droomkeuken.

Werkbladopstellingen.

Werkbladafzuiging is de nieuwste technologie op de markt en is perfect voor iedereen die graag een open keuken heeft met een heleboel ruimte boven en rond de kookplaat. Deze afzuigkappen voor de keuken zijn geïntegreerd in, naast of achter de kookplaat en zuigen dampen op. Daarnaast maakt de nieuwe werkbladafzuiging een compleet nieuw type keukenontwerp mogelijk.

Ontdek werkbladopstellingen

Wandopstellingen.

Wandschouwkappen zijn de juiste keuze voor keukens met vaste wanden. De afzuigkap is flexibel zodat je de wandschouwkap als standalone product op je keukenwand kunt plaatsen - als de perfecte blikvanger. Hij kan ook tussen twee bovenkasten worden geplaatst. Zo is de wandschouwkap perfect geïntegreerd in jouw keukenhoek.

Ontdek wandopstellingen

Eilandopstellingen.

Bij ontwerpen met een open keuken is soms een flexibele afzuigkap nodig, vooral als het keukenblok zich niet vlak naast een muur bevindt. Daarom wordt de eilandschouwkap aan het plafond gemonteerd - boven het kookeiland. Afhankelijk van het model kan hij ook rechtstreeks in het plafond worden geïnstalleerd.

Ontdek eilandopstellingen

Onderbouw-opstellingen.

Inbouwen is een perfecte oplossing als je je bovenkasten niet wilt onderbreken. Onderbouw-afzuigkappen worden geïntegreerd in een bovenkast, zodat de kap in het keukenmeubilair verborgen is. Afhankelijk van het model kan de bovenkast nog worden gebruikt als extra opbergruimte, bijvoorbeeld voor kruiden.

Ontdek onderbouw-opstellingen

Voor een hoge luchtkwaliteit en een laag energieverbruik.

Als je kiest voor een recirculatiesysteem verwijdert de Bosch CleanAir-module luchtjes net zo effectief uit jouw keuken als een geleid systeem. Het is een optioneel accessoire en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in alle Bosch wand- of eilandsystemen. Het bestaat uit een speciaal actief koolstoffilter en een roestvrijstalen behuizing. Het zeer hoge percentage actieve koolstof en het grote, roosterachtige oppervlak van het actieve koolstoffilter (gelijk aan de grootte van 50 voetbalvelden) zorgt voor een intensieve geurabsorptie.

Onaangename luchtjes worden automatisch weggenomen.

De nieuwe PerfectAir-sensor houdt de lucht voortdurend in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur - voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen. Tegelijkertijd wordt het geluidsniveau beperkt omdat alleen het minimaal vereiste afzuigvermogen wordt geactiveerd. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Bekijk de video van de PerfectAir

Een sterk hart dat rustig klopt.

Grote prestaties in plaats van groot volume: De EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels, zodat je niet de nadelen van een traditionele motor ondervindt. In plaats van energieverlies, slijtage en geluid krijg je efficiëntie, duurzaamheid en perfecte werking.

Bekijk de video van de EcoSilence Drive

Accessoires.

Ben je op zoek naar een recirculatieset, nieuwe filters of andere accessoires? Bosch heeft de juiste oplossing voor jou.

Naar de accessoires

Een dealer in de buurt zoeken.

Misschien vind je jouw nieuwe Bosch-afzuigoplossing wel vlak om de hoek. Kies je woonplaats en vind nu de dichtstbijzijnde dealer!

Dealer zoeken

Inductiekookplaten

Perfect gare risotto of een prachtig bereide biefstuk: met onze inductiekookplaten wordt het heel eenvoudig.

Ontdek onze innovatieve inductiekookplaten

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.