BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch accent line Carbon Black inbouwapparatuur

Scroll voor inspiratie!

Smaakvol op alle fronten.

Zwart domineert het beeld in de nieuwe trend voor keukens. Is zo'n donkere stijl wat voor jou? Bekijk de video en kom alles te weten over de verrassende accent line apparaten, uitgevoerd in zwart glas, gecombineerd met zwart geborsteld rvs. Jouw zoektocht naar een stijlvolle keuken waarin koken zo smakelijk en makkelijk mogelijk wordt, begint hier!

Bosch AccentLine ovens

De ovens bakken net zo goed als ze eruit zien.

Kies een oven met oog voor stijl en ultiem gebruiksgemak. Van ons automatische ovenreinigingsprogramma tot sensortechnologie waarmee de ideale ovenstand, (kern)temperatuur en stoomtoevoer worden bepaald. Perfecte eindresultaten komen met al deze extra's binnen ieders handbereik.

Naar alle Carbon Black ovens

Bosch AccentLine inbouw koffieautomaat

Koffiespecialiteiten met één druk op de knop.

Begin elke dag met een perfecte espresso en geniet van de lekkerste koffie wanneer je maar wil. Maak je keuze op het display en laat de OneTouch functie precies bepalen hoeveel koffie, warme melk en schuim er nodig is voor de perfecte cappuccino of latte macchiato.

Naar het Carbon Black espressovolautomaat

Bosch AccentLine Sous Vide

Ontdek de smaakvolle wereld van sous-vide.

Een mooie aanvulling op jouw oven met sous-videfunctie, is de vacumeerlade. Je gebruikt hem om gemarineerde producten luchtdicht in plastic te verpakken waardoor de smaken diep doordringen en de textuur lekker mals wordt.

Wist je dat onze inbouwladen perfect passen in de ruimte onder (compacte) ovens en de inbouwkoffieautomaten?

Hier bekijk je de warmhoudladen >

Naar de Carbon Black vacumeerlade

Bosch AccentLine kookplaten

Eindeloze flexibiliteit.

Onze inductiekookplaten zijn zo ontworpen dat ze koken zo moeiteloos mogelijk maken. Bedienen gaat met het touchdisplay met één vinger en Bosch FlexInductie geeft je eindeloze mogelijkheden voor het indelen ervan. Je kunt koken op het gehele oppervlak en door zones te koppelen kun je er de grootste pannen en zelfs hele braadsledes op kwijt.

Naar alle Carbon Black kookplaten

Bosch AccentLine keuken met Carbon Black afzuigkap

Schone lucht zonder kookgeuren.

PerfectAir sensor herkent uiteenlopende kookgeuren en stemt daar automatisch het beste afzuigvermogen op af. Door deze innovatie sta jij altijd in een frisse keuken.

Wist je dat Bosch afzuigoplossingen heeft voor alle soorten keukenindelingen? Welke eisen je ook stelt.

Ontdek onze ruime keus in designs en afmetingen >

Naar de Carbon Black afzuigkap

Snel een verkooppunt vinden.

Snel en eenvoudig jouw dichtstbijzijnde verkooppunt van deze Bosch accent line inbouwapparatuur vinden? Zoek dan op postcode of adres en filter op New Kitchen Specialist.

Kaart laden..

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.