BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Snoerloos stofzuigen met de Unlimited.

De Unlimited.

Bosch komt met een revolutionaire manier om te stofzuigen. De krachtige Unlimited levert betrouwbare reinigingsprestaties en stofzuigt van de vloer tot aan het plafond. Dankzij de snellader is een accu in slechts één uur opgeladen. En geleverd met twee accu's hoef je tussendoor niet langer meer te stoppen.

Naar het productoverzicht

Nooit meer een lege batterij.

Met de krachtige Unlimited stofzuig je het hele huis nu gewoon in één keer. Dankzij twee uitwisselbare accu's is de snoerloze stofzuiger altijd opgeladen*. Opladen kan met de meegeleverde snellader in slechts één uur tijd.

*) Ongelimiteerde werktijd dankzij de meegeleverde Bosch snellader (AL1880CV), twee 3,0 Ah Bosch Power for ALL accu’s en gebruik in de normale modus, omdat één accu kan worden opgeladen terwijl de andere accu in gebruik is.

Power for ALL system.

Voor elke machine een eigen accu en een eigen oplader? Met het Bosch Power for ALL accusysteem is dat verleden tijd. Alle accu's zijn onderling te gebruiken op Bosch apparaten van dezelfde voltklasse. De Unlimited stofzuigeraccu past daarom bijvoorbeeld ook op al ons 18 volt gereedschap uit de Home & Garden serie.

Eén accu voor het hele huis.

Het maakt niet uit of je een schilderij gaat ophangen, meubels wil schuren, hout wil zagen of de heg een snoeibeurt nodig heeft. Met één accu kun je aan de slag met een groot aantal Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin.

Oneindig veel mogelijkheden.

Alle hoeken en kieren zijn bereikbaar voor wie stofzuigt met de Unlimited. Dankzij alle meegeleverde accessoires maak je het hele huis van onder tot boven schoon en zuig je ook heel gemakkelijk de auto uit.

Krachtige schoonmaakprestaties.

De gemotoriseerde AllFloor HighPower borstel en de DigitalSpin motor leveren krachtige reinigingsprestaties en zorgen dat je makkelijk vuil van alle soorten oppervlaktes kunt zuigen.

Standaard met heel veel extra's.

Dankzij de standaard meegeleverde accessoires beschik je met één apparaat over alle mogelijkheden om het hele huis schoon te maken. Van gladde oppervlakten als linoleum- en houten vloeren tot aan vloerbedekking en autobekleding. Je manouvreert er zelfs mee tussen de kussens op de bank of langs het plafond.

Accessoires

Verbeterde luchtkwaliteit.

De Unlimited heeft een filter waarmee 99,9% van de stofdeeltjes uit de lucht wordt gefilterd. Hierdoor is de uitblaaslucht dus schoner dan de lucht die erin gaat!

DigitalSpin motor.

De compacte DigitalSpin motor is een lichtgewicht dat zware strijd levert tegen stof in je huis. Hij heeft een perfect gekalibreerde aerodynamische waaier, die sneller draait dan een Formule 1 motor.

*) vergeleken met een 1,6 liter verbrandingsmotor die is gelimiteerd tot 15.000 tpm volgens artikel 5.1.3 van de Technische regels voor het Formule 1-seizoen 2018.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.