BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Glazen was je met de hand. Of met Bosch.

glazen

Ontdek de premium glasbescherming.

Onze technici hebben veel briljante ideeën: vooral wanneer het aankomt op het afwassen van uw glaswerk. Bosch vaatwassers maken jouw glazen perfect schoon met de best denkbare bescherming. Gegarandeerd door innovatieve technologieën en conventionele oplossingen zoals de nieuwe Wijnglazenhouder voor veilige plaatsing en een stralend resultaat of het systeem voor bescherming van jouw glazen. Hierdoor behoudt zelfs het meest delicate glaswerk een sprankelende en briljante uitstraling.

Scroll voor inspiratie!

De nieuwe wijnglazenhouder van Bosch

Vertrouw op de vindingrijkheid van onze technici – en vergeet jouw zorgen over glazen met lange stelen. Deze unieke korf voor glazen met een lange steel is speciaal ontworpen voor Bosch vaatwassers met een VarioFlex korfsysteem en maakt gebruik van eenvoudige kantelbare houders om uw glazen veilig op de juiste plaats te houden. Met het Glass 40° programma kan je bovendien zeker zijn van een stralend schoon resultaat.

De nieuwe Bosch glazenhouder – aanbevolen door SCHOTT ZWIESEL.

Bekijk de glazenhouder

Zeolith® technologie

Optimale droging en stralend schoon bij het laagst mogelijke energieverbruik.

Dankzij de meervoudig bekroonde Zeolith® technologie kan je nog meer energie besparen met stralend schone droging. Het droogproces verbruikt zeer weinig energie waardoor het totale verbruik aanzienlijk wordt verlaagd: het laagste energieverbruik in de hoogste energieklasse A+++ of zelfs 10% minder.

Prestaties

Optimaal afwasresultaat, minimaal verbruik - Bosch vaatwassers werken harder voor jou.

Glasbeschermingssysteem: bijzonder voorzichtige behandeling van jouw delicate glaswerk.
Wanneer het water te zacht is ontstaat er glascorrosie. Daarom regelt jouw Bosch vaatwasser de hardheid van het water. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat jouw kostbare glaswerk en delicate porselein altijd wordt gespoeld met de juiste waterhardheid en jouw servies bij elke gelegenheid kan stralen.

GlansDroog: voor een stralend schoon resultaat.
Deze revolutionaire optie zorgt voor een optimale tussenliggende wascyclus en de natuurlijke Zeolith mineralen garanderen een langzaam en energiezuinig droogproces voor een stralende glans.

40° glasprogramma: voor het schoonste resultaat, optimale droging en briljante glans.
Kies het 40° glasprogramma voor een voorzichtige behandeling van gevoelig glas en gedecoreerd aardewerk met optimale droging en een stralende glans. Dit wordt mogelijk gemaakt door lagere temperaturen, aanpassing van de temperatuur van het spoelmiddel en een langere droogtijd.

Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur, optimale zorg voor jouw vaat.
Alle Bosch vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein bijzonder voorzichtig en zonder gevaar. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om temperatuurschokken te voorkomen.

Kwaliteit

Wij streven er altijd naar om beter te worden in wat we doen. Met andere woorden, niet alleen nieuwe normen zetten op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid - altijd het best mogelijke resultaat voor jouw vaat, jouw bankrekening en het milieu.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.