BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch MaxoMixx staafmixer

Vol vermogen voor keukenprofessionals.

Dankzij de 800 watt-motor van de MaxoMixx-staafmixer beschik je met een enkele druk op de knop over al het vermogen dat je nodig hebt om telkens weer een professioneel resultaat te behalen.

Naar productoverzicht
Scroll voor inspiratie!

Til jouw gerechten naar een hoger plan.

Maak indruk op jouw gasten met deze nieuwe premium-staafmixer! De MaxoMixx tovert niet alleen professioneel ogende gerechten op tafel, dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen behuizing en mixervoet gemaakt van professionele materialen is de MaxoMixx een waar genot om te zien.

Vermogen

Ben je op zoek naar een staafmixer waarmee jij jouw culinaire creativiteit alle ruimte kunt geven? Ontdek dan de kracht van de MaxoMixx.

Dankzij de motor van 800 watt, 12 snelheidsstanden, een turboknop en de QuattroBlade Pro is de MaxoMixx krachtig genoeg om aan al jouw culinaire wensen te voldoen.

Accessoires

Met de garde en vele andere multifunctionele accessoires kan je met de MaxoMixx werkelijk elke keukenklus klaren.

Dankzij het grote aantal accessoires (waaronder de multifunctionele beker met verschillende schijven en messen) verandert de MaxoMixx-staafmixer in een kleine keukenmachine. En met het gepatenteerde kliksysteem zijn accessoires snel en gemakkelijk verwisselbaar.

Robuust van top tot teen.

De MaxoMixx maakt het bereiden van gerechten een stuk eenvoudiger, maar kan nog méér. Hij blijft gaan, geheel volgens de verwachtingen.

Dankzij de hoogwaardige behuizing en roestvrijstalen mixervoet kan de MaxoMixx meteen in de hete pan worden gebruikt zonder dat je bang hoeft te zijn dat het apparaat beschadigd raakt. De stevige roestvrijstalen mixervoet is gemakkelijk te reinigen: hij kan gewoon in de vaatwasser.

softtouch

Ergonomisch

De mixer is krachtig, maar we hebben natuurlijk ook aan handzaamheid gedacht. De MaxoMixx is speciaal ontworpen om uiterst prettig in de hand te liggen.

Voor een perfecte tactiele ervaring.
Dankzij het SoftTouch-oppervlak en het ergonomische ontwerp is de MaxoMixx comfortabel en veilig. Met de grote, gemakkelijk te bedienen knoppen en snelheidsregelaar aan de bovenzijde zijn jouw gerechten eenvoudig en snel bereid.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.