BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

PerfectDry: de droger onder de vaatwassers

De beste droogresultaten, zelfs voor plastic

Broodtrommels, plastic borden of babyflesjes: we gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven. Helaas betekent dit vaak extra werk: geregeld moet plastic nog met de hand worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd: plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

Ga naar de vaatwassers met PerfectDry

PerfectDry met Zeolith: voor extra droogkracht

De Bosch PerfectDry vaatwassers met Zeolith drogen de vaat met een krachtige en effectieve 3D air flow. Deze vaatwassers zetten de luchtvochtigheid om in warme lucht én er zit er een extra droogfunctie in. Zo wordt jouw vaat niet alleen perfect schoon, maar ook perfect droog.

Ongelooflijk stil dankzij het Silence programma

De keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Het is een plek waar wordt geleefd. Een plek waar je je thuis voelt, waar gewerkt wordt of waar de kinderen spelen. Daarom zijn onze vaatwassers ongelooflijk stil. Onze vaatwassers met Silence programma gaan zelfs nog een stap verder. Dankzij dit wasprogramma is jouw vaatwasser extra stil.

Ga naar onze stille vaatwassers

Vaatwassers van Bosch. Geschikt voor iedere keuken.

We weten natuurlijk niet hoe jouw keuken eruitziet. Maar één ding staat vast: er is een Bosch vaatwasser die exact aansluit bij jouw wensen én de beschikbare ruimte.

Meer over inbouwvaatwassers

Helder design, makkelijk in gebruik

Met het heldere en intuïtieve TFT-display van de Bosch vaatwassers selecteer je eenvoudig het juiste wasprogramma. Het real-time display toont het geselecteerde wasprogramma, de opties en de voortgang. Maar ook lees je hier het niveau van het zout en glansmiddel af en krijg je informatie over het besparen van water en energie.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Bekijk de Bosch dealers bij jou in de buurt.

Naar de dealers

Beeld: Worlds no 1 brand

Bosch is het nummer 1 merk voor vaatwassers wereldwijd

*Bron: Euromonitor, Afzet, 2018

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.