BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

VitaExtract Slowjuicer

Langzaam geperst en supergezond

De VitaExtract roteert dusdanig dat hij sappen rustig uit de ingrediënten perst, zonder dat daar warmte bij vrijkomt. Zo blijven de voedingswaarden en vitamines van fruit en groenten zo goed mogelijk behouden en profiteer je van de positieve uitwerking op je lijf. Maak de lekkerste sappen, smoothies en zelfs sorbets met de VitaExtract.

Naar productoverzicht
Scroll voor inspiratie!

Groene shakes en vitamineshots

Door langzaam te werk te gaan, is deze slowjuicer een stiller apparaat, maar zeker niet minder grondig of efficiënt. Je perst er zelfs sneller mee dan met conventionele juicers, en het sap is een stuk gezonder. Wat dacht je van de herstellende werking van een groene shake na het sporten, of een shot vitaminen voor een energieke start van de dag?

Elke gewenste dikte

Geniet van versgeperste groenten en fruit en ontdek een makkelijke manier om je dagelijkse dosis vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Of je nu graag sap drinkt met veel pulp, of - zoals veel kinderen - liever zonder. Met MixControl kies je waar je zin in hebt.

Drie verschillende filters

Als het aankomt op flexibiliteit en creativiteit overtreft de VitaExtract al je verwachtingen. Met de drie verschillende filters kun je namelijk eindeloos variëren. Maak in een handomdraai zowel sappen met of zonder pulp, of een sorbet van bevroren fruit. Er zijn zoveel mogelijkheden om alle filters uit te proberen dat je steeds weer op nieuwe ideeën zult komen.

Stil en makkelijk schoon te maken

De krachtige 150 watt motor zorgt voor ultieme efficiëntie. Toch maakt de VitaExtract slow juicer verrassend weinig geluid tijdens het persen, zelfs als je bevroren fruit of harde groenten gebruikt. Let maar op, de VitaExtract wordt jouw beste vriend in de keuken en na elk sapje begin je trouw aan de schoonmaak. Dit gaat namelijk supersnel en makkelijk dankzij het draaibare gedeelte van rubber. Je hoeft alleen maar water toe te voegen via de vulschacht en de juicer te starten.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.