BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

VitaFresh koel-vriescombinaties

Een gezonde leefstijl was nog nooit zo makkelijk.

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. Onze nieuwe koelkasten met VitaFresh helpen je een gezonde leefstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Met VitaFresh geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk.

Genoeg plaats voor al jouw boodschappen. En voor al jouw vitaminen.

Er gaat niets boven een koelkast gevuld met mooie, verse producten, waarmee je alle kanten op kunt. Of je nou veel ingrediënten nodig hebt voor een etentje of gewoon graag veel verse producten in huis heeft, met onze nieuwe koelkasten met meer dan 505 liter inhoud heb je genoeg plaats voor elk uitstapje naar de supermarkt – en een hoop gezond eten.

10.000 stappen per dag houden je fit. Onze koelkasten helpen je ook.

Onze koel- en vrieskasten helpen je graag met het behouden van een gezonde leefstijl, en daarom bieden ze de mogelijkheid voor flexibele opslag voor allerlei soorten gezond eten. Dankzij de aparte laden heb je altijd de perfecte omstandigheden om fruit, groente, vis en vlees vers te houden. Daarnaast kan je alle laden en platen verwijderen, zodat je ook genoeg ruimte heeft om grotere producten te bewaren.

Meer plaats voor al jouw vitaminen, onze extra brede modellen.

Ieder huishouden en ieder gezin stelt weer andere eisen aan een koelkast. Daarom bieden wij koelkasten aan in verschillende breedtes. Of je nou op zoek bent naar 60, 70, 75 of 86 cm breedte, je vindt altijd de juiste maat voor jouw keuken en jouw familie.

Variaties

Altijd de beste optie. De Serie 8, Serie 6 en Serie 4 modellen met 60cm breedte.

Alle modellen van onze nieuwe series koel-vriescombinaties hebben één ding gemeen: het is de aangewezen plaats om jouw eten vers en gezond te houden. Of je nou op zoek bent naar een koelkast met het beste vershoudsysteem of in het bijzonder geïnteresseerd bent in veel ruimte en flexibiliteit – er is zeker een geschikt model dat precies bij je past.

Serie | 8 Serie | 6 Serie | 4
Volume 410 – 480 l 384 – 505 l 384 – 505 l
Afmetingen Height: 193cm/ 203cm Hoogte: 186cm/ 203cm Hoogte: 186cm/ 203cm
Vriesvak Onder Onder Onder
Display Groot LCD-Display Groot LCD-Display LED-Display
Belichting LED verlichting & lichtstrip aan de zijden LED verlichting & lichtstrip aan de zijden LED bovenlichting
Vershoud systeem
VitaFresh pro:
- Precieze temperatuurinstellingen
tussen -1°C and +3°C
- Groenten/fruit lade:
3 luchtvochtigheid instellingen
- Vis/vlees lade: één grote
lade met droge lucht

VitaFresh plus:
- Optimale temperatuurinstelling
rond 0°C
- Groenten/Fruit lade:
2 luchtvochtigheid instellingen
- Vis/vlees lade: twee uitschuifbare
laden met TabletChiller

VitaFresh:
- Optimale temperatuurinstelling
rond 0°C
- Groenten/Fruit lade:
2 luchtvochtigheid instellingen
- Vis/vlees lade: twee uitschuifbare
laden met FlexChiller
Serie 8 koelkasten Serie 6 koelkasten Serie 4 koelkasten

Serie 8: VitaFresh pro

In de Serie 8 koelkasten vind je ons beste vershoudsysteem: VitaFresh pro. Met dit systeem heb je optimale controle over temperatuur en luchtvochtigheid, en houd je jouw producten tot 3x langer vers. Met VitaFresh pro kies je met behulp van het controledisplay eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit.

Ook kies je afhankelijk van de inhoud met behulp van de handige draaiknop makkelijk zelf de beste luchtvochtigheid voor jouw producten, en behoudt zo alle geuren, belangrijke voedingsstoffen en waardevolle vitaminen in jouw verse eten. De serie 8 koelkasten bieden de meeste controle over jouw koelkast, én over een gezond leven.

Bekijk de Serie 8 koelkasten

Serie 6: VitaFresh plus

De serie 6 koelkasten zijn uitgerust met het vershoudsysteem VitaFresh plus, waarmee jouw verse groente en fruit 2x langer vers blijft dan in een normale groentelade. Dankzij de gebruiksvriendelijke push-push knop kan je eenvoudig aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan.

De serie 6 koelkasten bieden alle ruimte voor vers eten, drinken en zelfs grote potten en pannen, en zijn voorzien van een LCD-display en LED-verlichting aan de boven- en zijkant, zodat je altijd goed zicht heeft op de inhoud van jouw koelkast. Dit maakt onze Serie 6 niet alleen optimaal voor jouw eten, maar ook voor jezelf.

Bekijk de Serie 6 koelkasten

Serie 4: VitaFresh

Jouw verse producten langer vers houden begint bij onze Serie 4 koelkasten met VitaFresh vershoudsysteem. Je beschikt over genoeg ruimte om al jouw boodschappen op te slaan en op het LED-display zie je in een oogopslag hoe het met de temperatuur gesteld is. Daarnaast kies je met de schuifbediening op de VitaFresh-lade eenvoudig voor de beste luchtvochtigheid voor óf fruit, of een mix van groenten en fruit. Jouw producten langer vers, zodat je gezond en gevarieerd kunt eten.

Bekijk de Serie 4 koelkasten

Het maakt niet uit hoeveel je koopt, er is één ding dat je altijd zult vinden in jouw koelkast – genoeg ruimte.

De Serie 6 koelkasten bieden 559 liter aan opslagruimte en hebben dus genoeg plaats voor vers eten, drinken en zelfs grote potten en pannen. Daarnaast garandeert het VitaFresh plus vershoudsysteem optimale omstandigheden voor jouw verse producten, waardoor jouw boodschappen veel langer vers blijven. Nu hoef je je alleen af te vragen wát je gaat kopen, in plaats van hoeveel. Het past allemaal.

Bekijk de Serie 6 koelkasten

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!