BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Wastijden verkorten wanneer jij wil

Flexibel, variabel, perfect.

Wassen met Bosch staat voor kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. En wist je dat we onze wasmachines hebben voorzien van de VarioPerfect basisfunctie die het jou elke wasbeurt opnieuw mogelijk maakt om zelf te beslissen of je tijd of energie bespaart?

Zo werkt VarioPerfect, bekijk de video.

Bijvullen met Bosch

Bijvullen is ook geen probleem.

Bovendien beschikken alle wasmachines van Bosch over een functie waardoor je ze ook nog eens tussentijds kunt pauzeren en makkelijk kunt bijvullen. Dus ben je een kledingstuk vergeten, dan voeg je dit tijdens het programma toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. De machine verlaagt het waterniveau, zodat de deur snel en veilig open en dicht kan.

Zelf kiezen

Per wasbeurt zelf kiezen.

Je kunt binnen een uur een volledig wasprogramma draaien met een perfect wasresultaat. Ideaal als je een druk leven hebt. En omdat duurzaamheid de hoogte prioriteit heeft, is het mooie: door de beladingsherkenning stelt het toestel automatisch het gewicht en materiaalsoort van de belading vast en past het stroom- en waterverbruik hier op aan.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.