BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Citroensorbet

Ingrediënten:

  • 3-4 citroenen (voor 150 ml sap)
  • 200 ml water
  • 170 g suiker
  • 150 yoghurt
  • 4 witte gelatineblaadjes

Bereiding:

De bereidingstijd is 20 minuten met uw Bosch keukenmachine en vervolgens 40 minuten laten rusten.

  • Pers de citroenen met behulp van een citruspers goed uit zodat u 150 ml sap verkrijgt.
  • Meng het citroensap, het water, de suiker en yoghurt in de mixer.
  • Week de gelatine gedurende ca. 15 min. in koud water, druk lichtjes uit en verwarm in een kleine pan terwijl u voortdurend roert, maar breng niet aan de kook.
  • Voeg de warme gelatine aan de massa toe terwijl de mixer draait.
  • Giet de bereide massa onmiddellijk in de ijsroommachine.
  • Laat ca. 40-50 min. rusten

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.

Hoe kunnen we onze website verbeteren?

Bedankt voor je interesse in Bosch Huishoudelijke apparaten.

Ons doel is het continu verbeteren van onze website en de door ons verstrekte informatie. Om die reden willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan een enquête (ongeveer 2-3 minuten). Deename is vrijwillig en anoniem.

Je antwoorden worden alleen gebruikt voor de evaluatie van de enquête. Als je een klantendossier bij ons hebt, zullen we je antwoorden niet koppelen aan de reeds bestaande klantgegevens. Wij respecteren je privacy.

Bedankt voor je hulp

Start enquête