BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Aanvullende garantie stofzuigers

Aanvullende garantie op jouw Roxx'x, Free'e, Relaxx'x of Zoo'o stofzuiger.

Garantievoorwaarden per model

Aanvullende garantievoorwaarden gelden op de onderstaande modellen:

- Free'e: BSGL52222, BSGL52232, BSGL52200 en BSGL5PRO1;
- Roxx'x: alle BGS6.. modellen;
- Relaxx'x: alle BGS5.. modellen;
- Zoo'o: BSGL5ZOOO1 en BGS5ZOOO1.

Bij aanspraak op garantie dient de aankoopfactuur te worden overlegd. Indien een onderdeel wegens een materiaal- of fabricagefout wordt vervangen, zijn arbeidsloon en onderdelen gedurende 24 maanden gratis.

Onze garantieplicht komt echter te vervallen bij verkeerd gebruik (opzuigen water, Bouwstof etc) en indien door derden aan het apparaat werd gewerkt en ten gevolge daarvan, of door inbouw van vreemd fabricaat iets werd veranderd. Aanspraak op vergoedingen door of vanwege normale slijtage - anders dan hierboven omschreven - wordt niet erkend en valt buiten deze garantie. Defecte onderdelen die wij gratis hebben vervangen, zijn ons eigendom. Door gratis reparatie of vervanging wordt de garantietijd niet verlengd.

Motorgarantie

Op de Bosch Zoo'o, Relaxx'x en Free'e stofzuiger ontvang je maar liefst 5 jaar motorgarantie!
Heb je binnen deze 5 jaar een defect aan de motor van jouw Zoo'o stofzuiger? Dan betaal je geen kosten voor de nieuw te plaatsen motor of voor onderdelen van deze motor. Je betaalt vanaf het 3e jaar wel arbeidsloon en verzendkosten.

Motorgarantie Bosch Roxx'x stofzuiger
Voor de Bosch Roxx'x stofzuiger geldt dat je zelfs kan rekenen op maar liefst 6 jaar motorgarantie. Ook in dit geval betaal je geen kosten voor de nieuw te plaatsen motor of voor onderdelen van deze motor. Je betaalt vanaf het 3e jaar wel arbeidsloon en verzendkosten.

Registreer uw stofzuiger op MyBosch

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.