BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Top 5 verrassend simpele pastagerechten

Top 5 pasta overzicht

Vijf verrassend eenvoudige pastagerechten

Scroll voor inspiratie!

Buon appetito! Met gepaste trots presenteren we onze vijf favoriete pastarecepten. Vijf overheerlijke gerechten die u zonder al te veel moeite op tafel zet.

Allereerst een delicatesse uit Puglia: orecchiette met avocadopesto, de perfecte mix uit Italiaanse traditie en pure mediterrane smaken. Verder stellen we graag dé nieuwe ster op het bord aan u voor, de rode biet. Verwerkt in een smakelijk ravioligerecht is het een absolute aanrader. Maar vlak ook onze zwarte spaghetti niet uit. Met een paar drupjes inktvisinkt verandert normale pasta in een ware blikvanger. In combinatie met scampi, cashewnoten en rozijnen is dit gerecht een lust voor het oog én de smaakpapillen. Over kleur gesproken: de groene pasta met ossobuco-ragout spat werkelijk van het bord en smaakt als pure ‘amore’.

En denkt u bij pasta alleen maar aan hartig? Vanaf nu niet meer! Voor alle zoetekauwen serveren we tot slot onze cannelloni met appel. De ultieme zoete verleiding.

Naar de recepten:

MUM keukenmachine

Koken als een chef.

Wat is een chef-kok zonder zijn keukenhulpjes? Hak dit, pers dat, rasp dit, roer dat. Ook elke thuiskok kan natuurlijk wel wat extra hulp gebruiken. Bosch biedt uitkomst. Met slechts één product haalt u een compleet team van helpende handjes in huis en kookt u als een echte chef.

In onze MUM-keukenmachines brachten we onze kennis en kunde uit ruim zestig jaar ervaring en ontwikkeling samen met verfijnde technologie en geraffineerd design. Van snijden en roeren tot aan raspen en persen: samen met een van deze allround keukenhulpen tovert u in een mum van tijd restaurantwaardige gerechten op tafel. Als dat geen teamwork is!

Bekijk de MUM keukenmachines

Pasta accessoire

Zelfgemaakte pasta. Een heel karwei – tot vandaag.

La Nonna zei altijd: voor een kind is het even belangrijk om een perfecte pasta te leren koken als de letters uit het alfabet van buiten te leren. En toegegeven, daar had ze een tijd lang absoluut gelijk in. Maar nu gelukkig niet meer.

Dankzij moderne technologie in combinatie met jarenlange keukenervaring wordt het namelijk heel eenvoudig om heerlijke verse pasta te bereiden, gewoon bij u thuis. Van lasagnevellen tot aan tagliatelle, met de pasta-accessoires van Bosch draait u er uw hand niet meer voor om. En tijdens het koken houdt u bovendien voldoende tijd over om dat alfabet nog eens op te frissen.

Bekijk dit accessoire