BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Reinigen van zakloze stofzuigers

Reinigen van zakloze stofzuigers – zo gaat dat.

Kijk voor het reinigen van jouw zakloze stofzuiger eerst hoe vol het stofreservoir is en leeg dit. Bij een aantal modellen kan je het filter onder warm lopend water wassen, raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing. Laat filters als je die gewassen hebt ten minste 24 uur op kamertemperatuur drogen en plaats deze alleen terug in de stofzuiger als ze volledig droog zijn.

Denk je dat jouw zakloze stofzuiger elders een verstopping heeft, omdat hij bijvoorbeeld niet goed zuigt of lawaai maakt? Controleer het mondstuk, de zuigbuis, de slang, het motorbeschermingsfilter en het uitlaatfilter. Kijk of het geluid verandert en sluit stuk voor stuk de mogelijke verstoppingen uit. Zit er een voorwerp vast? Probeer dit dan voorzichtig te verwijderen.

Heb je hulp nodig of heb je vragen over jouw stofzuiger? Dan kan je ook nog contact opnemen met het Bosch infoteam. Op ons servicetelefoonnummer 088-424 4010 op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereiken.

Je kan jouw stofzuiger ook ter reparatie aanbieden bij onze centrale werkplaats in Tiel:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Doorgaans heb je jouw gerepareerde stofzuiger binnen een paar dagen weer thuis. Als je langs komt in Tiel, dan helpen wij je direct! Onze centrale werkplaats is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:30.

Krijg hulp

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.