BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Hoe repareer je een stofzuiger?

Mijn stofzuiger is kapot. Hoe kan ik dit repareren?

Als jouw stofzuiger kapot is, kunnen onze specialisten van de centrale werkplaats in Tiel je helpen, ongeacht of het nu de stofzuigermotor is of de kabel van de stofzuiger. Bovendien is het gratis als het binnen de wettelijke garantieperiode valt. Buiten deze periode maken wij altijd eerst een prijsopgave alvorens wij overgaan tot reparatie.

Stuur jouw kapotte stofzuiger naar:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Doorgaans heb je jouw gerepareerde stofzuiger binnen een paar dagen weer thuis. Als je langs komt in Tiel, dan helpen wij je direct! Onze centrale werkplaats is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:30.

Als je nog vragen hebt over defecte stofzuigers, bel je onze klantenservice voor meer informatie. Je kan ons de hele dag, 7 dagen per week, bereiken op ons servicenummer, 088-424 4010 . Wij helpen je graag.

Krijg hulp

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.